Hvem er vi, og hvad har vi?

Vi er en del af havecenterkæden Grønne Danmark, som samarbejder tæt med de øvrige kæder under vor fælles paraplyorganisation Danske Havecentre.
 
I vor fysiske butik finder du et stort udvalg af haveplanter og tilhørende produkter som f.eks. jord og gødning. Vi forsøger så vidt muligt at have planter fra danske producenter, der anvender biologisk bekæmpelse i stedet for pesticider i deres produktion.
 
Vi har krukker, gaveartiklerspringvand til ude og inde samt WHISKYTØNDER, som vi selv importerer fra Skotland. Vi bestræber os på at have spændende og anderledes ting, som kan kombineres med planter både ude og inde.
 
Således har vi bragt FIDDLEHEAD Fairy Garden til Danmark, efter at de små væsner har taget USA og UK med storm. Kom og bliv begejstret!
 
Trænger du til en forfriskning, var vi mulighed for at servere dig en kop varm Nespresso kaffe, eller du kan nyde en kold is. Der er også kildevand, øl og sodavand på køl.

Vi er eneforhandlere i Skandinavien af Verdens sundeste sneskovl the Wovel, som gør snerydning til en leg og forhindrer rygskader og hjertetilfælde. The Wovel er en revolution inden for snerydning.
 
Alle varer i webshoppen findes på lager her hos os, hvor du selv kan hente dem og derved spare en eventuel fragt.
 
Da planter er unika og levende væsener, kan du ikke købe dem i webshoppen. Du må selv komme forbi og vælge. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige planter.
 
Velkommen hos Plantasia - The Pink Shop
  • Inger og Jørn

  • Joost og Tjele

Persondatapolitik i forhold til kunder og samarbejdspartnere

Her kan du læse vor persondatapolitik.