Verdens sundeste sneskovl

The Wovel er intet mindre end en revolution, når det gælder snerydning. Den er hurtig, sikker, miljøvenlig, lydløs og ergonomisk rigtig.

Undersøgelser ved universitetet i Massachusetts har vist, at den reducerer forekomsten af rygskader, hjertetilfælde, muskel- og ledskader på grund af overanstrengelse med op til 85% i forhold til snerydning med en almindelig skovl.

The Wovel er en sneskovl på et hjul. Den har et skovlblad, der er dobbelt så bredt som en traditionel skovl, og det store hjul fungerer som vippe, således at en stor mængde sne kan kastes mere end 1 m op i luften ved anvendelse af en meget lille kraft. Den er 3 gange så hurtig som en traditionel skovl, og den kan anvendes af både kvinder og mænd i alle aldre. Den er let at skille ad, så den kan hænge på væggen sammen med de øvrige redskaber, når den ikke er i brug.

Køb den i vor webshop eller i vor fysiske butik.

Den traditionelle måde at skovle sne på er meget belastende for hjerte og ryg og tager lang tid. Den 1-hjulede sneskovl er 3 gange så hurtig som en almindelig skovl - og uden belastning eller smerte.

Med The Wovel er det sjovt at skovle sne