Gratis medlemskab af vor helt unikke kundeklub

 

Meld dig ind nu og få:

-         personligt medlemskort (næste gang, du kommer i havecentret)

-         boggave ved indmeldelse (sammen med medlemskortet)

-         nyhedsbrev med klubtilbud hver måned

-         mulighed for gratis besøg af vor havedesigner*

-         10% bonus på fremtidige køb af flerårige haveplanter**

*Du kan få forslag til ændringer og anlæg i din have. Besøget er gratis; men bor du meget langt væk, kan der evt. blive tale om betaling af kørslen. Spørg om pris.

Vælger du at få os til at lave dit havearbejde, vil det blive udført på timebasis. Pris kr. 500,- pr. time inkl. 25% moms eller i henhold til tilbud. Aftales evt. ved havedesignerens besøg.

 **
Din bonus udbetales ikke, men kan bruges som betaling ved dit næste køb hos os. Når du handler, får du et bonusbevis på 10% af dit aktuelle køb af haveplanter mod forevisning af dit medlemskort. 

Send din indmeldelse her og få dit medlemskort og din boggave, næste gang du kommer i butikken.

Vi glæder os til at have dig som medlem. 

PS.: Husk at give besked, hvis du ændrer mailadresse, og skulle du af en eller anden grund ikke længere ønske informationer fra haveklubben, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet til sidst i mailen.

Læs også "Haveglæder"

Danske Havecentre udsender ca. hver uge mails med artikler, som er tænkt til alle haveinteresserede. Derfor opfordrer vi jer til at skrive jer på listen og få nyhederne direkte i mailboksen. Brug dette link, hvis du ønsker at skrive dig op på deres liste.

P.s.:  Haveglæders nyhedsbrev er helt gratis og uforpligtende - du kan til en hver tid fraskrive dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage det.

www.haveglæder.dk kan du både søge i "havebloggen", se video om praktiske gøremål, søge i planteleksikon og læse om månedens plante.
Det er Danske Havecentre, som står bag Haveglæder, og det er hensigten at give så mange som muligt tips, historier og årstidsrelevante informationer om planter, haven, gøremål og andet godt, der kan øge glæden ved den fantastiske natur, som vi omgiver os med.

Haveglæder er fire årlige udgivelser af et trykt magasin, som du kan hente gratis hos os. Magasinerne ligger også tilgængelige som elektroniske filer på hjemmesiden www.haveglæder.dk - du finder dem via dette link.

"Tid til Haven", som også er artikler fra Danske Havecentre vil blive offentliggjort på vor Facebook-side. De udgives i lige uger. Følg os på Facebook.